Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aranydiploma

Közérdekű információk

A  variáció

EZÜST-, ARANY-, GYÉMÁNT- VAS - ÉS GRÁNITDIPLOMA ADOMÁNYOZÁSA

    A Kari Tanács - a jogosult kérelmére - ezüst-, arany-, gyémánt-vas- és gránitdiplomát (díszoklevél, díszemléklap) adományoz azon személyeknek, akik 50, 60, 65, 70, 75 éve végeztek a Kar jogelőd (felsőfokú) tanintézményeiben, és katonai életútjukkal valamint szakmai tevékenységükkel öregbítették. az Alma Mater hírnevét

    Az emlékdiplomák adományozásával kapcsolatos eljárás lebonyolítása a dékáni hivatalvezető feladata.

   A kérelmeket a végzés évének megjelölésével (a személyi adatokkal együtt) a NKE-HHK Dékáni Hivatalhoz (1581 Budapest, Pf.15) kell benyújtani május 31-ig.

A Kari Tanács döntéséről, valamint az oklevelek ünnepélyes átadásának időpontjáról és helyéről levélben értesítjük a kérelmezőt.

 

B variáció

EZÜST-, ARANY-, GYÉMÁNT- VAS - ÉS GRÁNITDIPLOMA ADOMÁNYOZÁSA

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem - a jogosult kérelmére - ezüst-, arany-, gyémánt-, vas- és gránitdiplomát (díszes oklevél) adományoz azon személyeknek, akik 50, 60, 65, 70 és 75 éve végeztek a Hadtudományi és Honvédtisztképző  Kar jogelőd (felsőfokú) tanintézményeiben, katonai  életútjukkal és szakmai tevékenységükkel az Alma Mater hírnevét öregbítették.

Az emlékdiplomák adományozásával kapcsolatos eljárás lebonyolítása az NKE Alumni koordinátor feladata.

A kérelmeket a végzés évének megjelölésével (a személyi adatokkal együtt) a mellékelt adatlap kitöltésével a Jubileumi Rendezvényt Előkészítő Bizottsághoz (1581 Budapest, Pf.15)  kell benyújtani  2018. május 31-ig.

Az oklevelek ünnepélyes átadásának időpontjáról (2018. szeptember 25-27) és helyéről levélben értesítjük a kérelmezőt.